Running Dinner

Om het jaar vindt ons legendarische running dinner plaats. Op één avond genieten wij met onze gasten in 3 toprestaurants van een heerlijk diner. Elke gang wordtgenuttigd in een ander restauramt waarna alle gasten samenkomen in Merlet voor een veiling, gevolgd door een feest tot in de kleine uurtjes. Uiteraard gaat de opbrengst van de avond volledig naar één of meerdere goede doelen.

In 2018 namen maar liefst 240 gasten deel aan het diner en heeft Rene Froger de veiling voor zijn rekening genomen, aangezien het goede doel van de avond de Nederlandse voedselbanken betrof. We hebben de avond afgesloten met de overhandiging van een cheque ter waarde van € 25.000,- voor de voedselbanken.

Heerhugowaard Cityrun by Night

Sinds 2015 organiseert JCI Heerhugowaard één van de meest spraakmakende evenementen van Heerhugowaard. Waar het begon als een bescheiden hardloop evenement op de zondagmiddag is het nu uitgegroied tot een groot evenement op de vrijdagavond waar beweging en entertainment hand in hand gaan!

Met 500 kids en 2500 volwassenen worden de straten van heerhugowaard voor één avond overgenomen door lopers en toeschouwers. Opzwepende beats duwen de lopers richting de finish en omwonenden maken er ieder jaar weer een groter feest van.

Met de steun van vele lokale ondernemers slagen we er ieder jaar weer in om er een fantastisch feest van te maken, die we afsluiten op het blarenbal in Wonders!

Meer informatie over dit evenement vind je op hhwcityrun.nl